Vegetarisch & vegan

catering op de Veluwe

Als het gaat om het bereiden en bezorgen van smaakvolle borrelhapjes of een gezonde lunch bent u bij HV Datering op het juiste adres. Sinds 1998 bedienen wij particulieren en bedrijven op de Veluwe. Wij verzorgen ook vegetarische en veganistische bestellingen helemaal op maat verzorgd. Wat uw wensen ook zijn, wij sloven ons graag voor u uit!

Speciaal samengestelde vegan-schalen

Wilt u dat uw schalen met borrelhapjes of lunchbroodjes geheel of gedeeltelijk voldoen aan vegetarische of veganistische normen? Geef dat dan aan bij uw bestelling. Wilt u even overleggen? Dat kan. Belt u ons vooral, we maken graag tijd voor u. Trouwens, ook aan andere speciale wensen, bijvoorbeeld op het gebied van gluten of halal, voldoen we graag.

Allergenen-informatie

HV Catering levert kwaliteit. Ook als het gaat om vegetarische en vegan catering. We werken uitsluitend met verse producten en ambachtelijke grondstoffen en voldoen bovendien aan de HACCP-norm, wat betekent dat we ons houden aan strenge hygiënevoorschriften. Onze ervaring en vakkennis stellen ons in staat om op elke vraag in te spelen en u te voorzien van alle gewenste informatie, bijvoorbeeld op het gebied van allergenen.

Levering op maat

Vegetarische catering? Vegan broodjes en lunch op de Veluwe ? Meteen uitproberen. Vraag onze speciale flyer met het assortiment aan, maak uw keuze en geef uw speciale wensen aan. In alle gevallen leveren we uw bestelling mooi gepresenteerd op schalen aan, zodat u meteen kunt uitserveren.

Direct regelen?!

Wij houden niet van nummers, maar wél van mensen. Wil je even persoonlijk je bestelling doorspreken of heb je andere vragen? Laat het ons even weten en we komen z.s.m. bij je terug!

Wij bezorgen op maandag t/m zaterdag van 08.00 uur in de ochtend tot 00.00 uur in de avond. Voor speciale aanvragen op zondagen in overleg. Met feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen!

Contact

© HV Catering. Onderdeel van de Partymolen Group. Niets van deze website mag worden gekopieerd, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.